Στο Κτήμα Αρίστη με το Meet Market

 

Την Κυριακή 22/4 δόθηκε η ευκαιρία σε όλους εμάς τους φαν του Meet Market να επισκεφθούμε με όλη την οικογένεια το κτήμα Αρίστη στο Χαλάνδρι και να περάσουμε μία μέρα απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη φύση και τις όμορφες δημιουργίες που φιλοξενεί πάντα το Meet Market!

 

Η πρωτοβουλία υπέροχη καθώς ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να γνωρίσουμε το χώρο του κτήματος Αρίστη που από καιρό τώρα είχε μπει στο πρόγραμμα μας. Ο χώρος όσο μεγάλος χρειάζεται για να παρέχει πλήθος δραστηριοτήτων –από φύτεμα βολβών και παρατήρηση οπωροκηπευτικών, μέχρι πικ-νικ στο γρασίδι και κούνια στο πανέμορφο λουλουδιαστό λοφάκι- αλλά και όσο περιορισμένος πρέπει να για να έχεις οπτική επαφή με τα παιδιά χωρίς άγχος να χαθούν. Το κτήμα είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει το 1ο Meet Market για παιδιά με το χώρο της Αγοράς να βρίσκεται κάτω από το μεγάλο στέγαστρο (σωτήριο για τον δυνατό ήλιο της Κυριακής!), με όλα τα brands που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες μιας οικογένειας!

 

Αφού σκαλίσαμε, επισκεφθήκαμε τον Κύριο Σκιάχτρο, τραγουδήσαμε όλα τα τραγούδια για ζαρζαβατικά που ξέραμε (ας είναι καλά η Φρουτοπία!), ψωνίσαμε δώρο για επερχόμενο παιδικό πάρτυ, κάναμε και το πικ-νικ μας!  Στο χώρο φυσικά υπάρχει και το απαραίτητο «Παντοπωλείο» για να παρέχει σνακ στους πεινασμένους αλλά και μια σειρά από προϊόντα προς αγορά. Οι άνθρωποι του Κτήματος ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους να αξιοποιήσουν το χώρο αυτό έτσι στην ιστοσελίδα του μπορείτε να βρείτε μια σειρά από events που φιλοξενεί συχνά αλλά και εναλλακτικούς τρόπους «χρήσης» του Κτήματος τόσο από ιδιώτες όσο και από επαγγελματίες που ψάχνουν έναν εναλλακτικό χώρο για να οργανώσουν τις εκδηλώσεις τους.

Εμείς από τη μεριά μας υποσχεθήκαμε να επιστρέψουμε για να παρακολουθήσουμε και κάποια άλλη δραστηριότητα και ελπίζουμε να συνεχίσουν τα παιδικά Meet Market να μας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύπτουμε και άλλους τέτοιους χώρους και να μοιραζόμαστε μαζί με τα παιδιά τις εμπειρίες μας!

Σας φιλώ!

Κωνσταντίνα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *