2020!Επιστρέψαμε!

Καιρό έχετε να ακούσετε νέα μας μέσα από το blog, είναι η αλήθεια, αλλά επιστρέφουμε δριμύτεροι! Βλέπετε πήραμε το χρόνο μας, καθώς η καθημερινότητα μας επιφύλασσε αλλαγές και νέα τάξη πραγμάτων, κάναμε τα πλάνα μας για το φετινό χρόνο, σκεφτήκαμε κάποιες αλλαγές κι ελπίζουμε να σας έχουμε κοντά μας και φέτος.

Και τώρα η σειρά των προγραμματικών δηλώσεων! Φέτος θα σας δείξουμε, αρκετές ελπίζω, πεζοπορίες σε κοντινά και αγαπημένα βουνά, εύκολα προσβάσιμα και στους μικρούς μας φίλους. Σκοπεύουμε να σας πάρουμε μαζί μας σε περισσότερες μονοήμερες και λιγότερες πολυήμερες  εκδρομές. Επίσης μετά από καιρό οργανώνουμε ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό για το οποίο θα σας κρατάμε ενήμερους και φυσικά θα σας γράψουμε tips και κριτικές.

Φέτος έχουμε όνειρο να πάμε εκδρομές με σκηνή και να γυρίσουμε camping της χώρας παρέα με το μικρό μας και σκεφτόμαστε να σας κάνουμε πλήρη ανταπόκριση από την απόκτηση της σκηνής μέχρι την τελευταία μας ημέρα στο camping! Σ’ αυτό μας το εγχείρημα θα χρειαστούμε σίγουρα και τη βοήθεια των εμπειρότερων από εσάς, οπότε θα επιζητούμε την επικοινωνία μαζί σας.

Αυτό που θέλουμε να προσθέσουμε αυτή τη χρονιά σε όσα μοιραζόμαστε μαζί σας, είναι μία στήλη που αφορά στο πόσο βιώσιμα περιβαλλοντικά κινούμαστε στην καθημερινότητα μας, αλλά και στα ταξίδια μας. Δεν θα είμαστε εδώ για να επηρεάσουμε, να διδάξουμε, να καθοδηγήσουμε κανέναν στο πως θα επιλέξει να ζει την καθημερινότητα του ή να ταξιδεύει. Είναι πιο πολύ ένα στοίχημα με τον εαυτό μας, μία δέσμευση που αν τη μοιράζεσαι γίνεται δυνατότερη, στο να γίνουμε πιο συμβατοί, πιο φιλικοί, πιο ενταγμένοι στο φυσικό μας περιβάλλον. Ελπίζω να ανοίξουμε διάλογο, να μοιραστούμε ιδέες και το τέλος της ημέρας να μας βρει πιο «green».

Τέλος, επειδή τον Δεκέμβρη αγκαλιάσετε το εγχείρημα των «ανέμελων στιγμών» στο προφίλ μας στο Instagram, λέμε να το μεταφέρουμε και στο blog σε τακτική βάση! Έτσι όλοι μαζί θα μοιραζόμαστε κάτι από την ανεμελιά της ζωής που κρύβεται στις πιο καθημερινές στιγμές, με μόνη ελπίδα να τις πολλαπλασιάσουμε!

Θα χαρώ να διαβάσω τη γνώμη σας για τις νέες μας ιδέες.

Καλή μας Χρονιά γεμάτη δημιουργία, ταξίδια και ανέμελες στιγμές!

Σας φιλώ!

1 άποψη για το “2020!Επιστρέψαμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *